Siemennäkkäri

Siemennäkkäri

Siemennäkkäri – kaksi levyä

Ainekset:

3 dl vettä
½ rkl Fiber husk-jauhetta
1,5 tl kuivahiivaa
1 dl kurpitsansiemeniä
1 dl pellavansiemeniä
1 dl auringonkukansiemeniä
1 rkl kokonaisia psylliumin siemeniä
1 dl kaurahiutaleita
1 dl mantelijauhoja
½ tl suolaa

Valmistus:

Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään ja sekoita veteen. Anna levätä kulhossa kaksi tuntia peitettynä. Taputtele ohueksi levyksi leivinpaperin päälle jauhojen avulla. Paista 30-40 minuuttia 175 asteessa. Näkkärit voi vielä kuivattaa uunin jälkilämmössä mahdollisimman rapean lopputuloksen saamiseksi.

Näkkäri on mainio välipala työpaikalla, mutta kelpaa rouskuteltavaksi myös dipin kanssa Netflix-iltoina.