Tuhdimpi kasvissosekeitto

Tuhdimpi kasvissosekeitto

Tuhdimpi kasvissosekeitto – kuusi annosta

Ainekset:

1,2 l vettä
1 kasvisliemikuutio tai 0,5 rkl suolaa
ripaus mustapippuria
n. 1 kg kasviksia ja vihanneksi (esim. sipulia, valkosipulia, porkkanaa, perunaa, paprikaa, bataattia, kukkakaalia)
1 dl kaurahiutaleita
½ pakettia Koskenlaskija-sulatejuustoa

Valmistus:

Kuullota sipulit kattilan pohjalla ja lisää vesi ja liemikuutio tai suola ja pippuri. Kuori ja pilko kasvikset ja lisää ne kiehuvaan veteen. Keitä n. 15min. Lisää kaurahiutaleet ja sulatejuusto. Anna porista vielä muutama minuutti sekoitellen. Tarkista maku ja soseuta keitto. Lisää tarvittaessa vettä.